› Google wprowadza ustawienie Search Services History, które domyślnie zapisuje przesyłane media do treningu AI.
› Dane wykorzystane do treningu są odłączane od konta i przechowywane nawet do 4 lat, także po usunięciu aktywności.
› Funkcję można wyłączyć na stronie My Activity, odznaczając opcję zapisu mediów.